ABOUT ME

Mijn naam is Samantha Willigenburg. Ik ben 16 jaar oud, en woon mijn hele leven al in het altijd gezellige Ede. Samen met mijn vader, moeder en broertje.

Ik heb niet één bepaalde passie, nee, ik houdt van zoveel verschillende dingen. Ik houdt naast beauty, fashion en goede muziek (lees; Kid Ink, Rihanna, Macklemore & Tyga) ook van heerlijk eten, reizen, feesten, films/series & shoppen.

Samantha is een dromer. In mijn leven wil ik de raarste dingen doen. Om eventjes wat op te noemen. Ooit wil ik bungeejumpen van de Royal Gorge Bridge, Colorado,  die maar liefst 321 meter! hoog is. (en ja, ik heb hoogtevrees) , Oud& nieuw vieren op Times Square, New York , één minuut gratis 'alles-pakken-wat-je-kan' in een warenhuis , feesten op Tomorrowland, Naar de EMA's (dat moet je gewoon een keer meegemaakt hebben als muziekliefhebber!) en op een olifant rijden.

In Ede, waar ik dus woon, zit ik ook op school. Ik zit nu in 4 MAVO van Het Streek bovenbuurtweg. Als ik mijn MAVO-diploma heb gehaald, wil ik een opleiding gaan doen wat aansluit bij HBO Journalistiek. Als ik die studies heb afgerond lijkt het mij ontzettend leuk om bij een tijdschrift like 'glamour' of 'cosmopolitian' te werken.

Heb je nog vragen, of wil je meer weten? neem gerust contact met mij op!

Kusjes,
Samantha

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten